HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

My Birthday Is Today ^.^








Yeayyy ! Hari ni hari jadi Effa . Hikhik . Firstly , Effa nak ucapkan tenkiu kepada yang telah wish Effa dengan kata-kata "happy birthday" . Korang tak wish lagi ? uhuhu . Sampai ati . Takpelah lagipon korang baru jer tau kan ? Cer teka umur Effa dah berapa ? 13 belas lah . Hihi . hadiah mane ? kalo nak kasi hadiah kat Effa , klik heartbeat Effa . *kira hadiah la jugak tuuu ^_^

Huhuhu , masa kelas muzik , Effa tak ingat yang hari ni hari jadi Effa . Cm ner leh lupe erk ? Haha . Pastu kawan2 kelas Effa nyanyikan lagu happy birthday kat Effa . Huuuuu , terharunyer :') Naseb baiklah dorang ingat . .

Bawah ni , hadiah dari hati yang ikhlas iaitu cik Yaya . Hehe . Tenkiu Yaya ! iloveit 



Jelass ke tak gambar tu ? Tak jelas ? Err , ni hadiah buku yang ada kunci mangga kecik2 tuu , tomey2 tuu . Takkanlah tak tau kot ? Haha . Mungkin hadiah ni blog kedua Effa kot . blog itu diari , diari itu blog . Eh ! tul ke ? Haha . Tau jugak c Yaya ni kan yang aku ni minat kaler pink . Eh ~! Dan tentulahhh .. Blog ni kaler pink . Tengok ! Ada kad comel lagi tuu . Ada teddy bear . So sweet . Haha .

Btw , Yaya ... Tengs for the hadiah . #BrokenEnglish ! Nanti sebelom cuti sekolah , insyaallah Effa akan bagi hadiah kat Yaya . Birthday Yaya hujung bulan November kan ? Effa masih ingat lagi ... Yeay ! HAHA

oke , setakat ini sahaja coretan dari NotaMerahJambu . Salam sayangs ~

Aku Ni Dah Tua ? Errr ~ Tak kot !

6 comments:

Riena Haiqal said...

Happy Birthday to You.. :) semoga panjang umur, dmurahkan rezeki serta sihat2 selalu.. :)

Pn. Sheila@CC said...

selamat hari lahir dik... :-)

Si Matatajam said...

Hepi besday ye sweet thirteen...

Effa Nadia said...

Riena Haiqal

Thank You , Riena ! :D

Effa Nadia said...

Pn. Sheila@CC

Thanks ~ !

Effa Nadia said...

Si Matatajam

TQ ! Aha , dh tua dah Effa nih :P