HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Blog Akan Bertukar Warna Hijau ?

Assalamualaikum !
Hari ni , 16 Julai 2012 kan ? 21 Julai 2012 dah puasa . 5 hari lagi nak puasa kan ? Tak sabar rasanya weh . Banyak makanan nak dikunyah wat bukak puasa nanti . Bazaar Ramadhan tu semua berada kat otak sekarang ni. *Tak sabar la sangat ~ nanti meraung-raung nak makan ! HAHA

Oke , berbalik kepada tajuk kali ini , Blog Akan Bertukar Warna Hijau ? Wahhh ... Tak sabar sangat nak puasa & raya , cm tu lah jadinya . Erkk ? Ada yang masih tak faham lagi ke ? Maksudnya , waktu raya nanti , blog Effa akan bertukar warna hijau . Blog Effa pun nak raya gak tau tak ? Haha . Semua perancangan dah diatur . Header , copyright , sidebar title , cursor & banyak lagi lah !

Effa bercadang nak tukar warna blog jadi warna hijau tu bukan sebab Effa dah jemu kat pink tau . Effa cuba nak taw mungkin cantik gak kalau blog bertukar warna jadi warna hijau kan ? Bukan nya ramai sangat blogger2 yang minat warna hijau . Yang paling banyak pun Effa lihat warna pink & biru jer . 

Apa pandangan korang kalau blog ni dah jadi warna hijau ? comel gak kan ? HEHE . Korang pulak macamana ? Nak tukar warna blog jadi warna apa ? Purple , Lime , Blue , Aqua , Orange , Yellow , Red , Fuchsia , putih , hitam ?

By The Way , Selamat Berpuasa Dan Selamat Hari Raya !






Banyak betol kad raya . Semangat nak puasa ke , raya  ? HEHE





No comments: