HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Effa Tak Sihat





Assalamualaikum..

Halo pembaca sekalian . Uhuk - uhuk ... Batuk , pening kepala , badan pun panas . Seriously , Effa tak sihat . Ehem... tutorial pun belom diuruskan..... Actually , mase update entri ni pon , kepala Effa tersandar je kat kerusi... Kalau lah bapak beli laptop , senang lagi nak update dok baring jer kat atas katill.. Yang ini , Effa dok separuh mati menghadap PC . Btw , korang perasan tak yang ayat2 tutorial Effa dh tukar ? Mcm kat bawah ni haa ..
























Cuba korang bandingkan dengan yang kat bawah ni ...


yang tulisan membesar tu, ada gambar Assalamualaikum yang kaler pink tu kan ? Ayat2 yang Effa gunakan pun tu same je cara Effa bercakap..

Yang disable right click tu pulak , ada gambar yang comel kat atas tu... Ayat2 yang Effa gunakan tu ada menunjukkan tujuan dye kan ? siap ada gambar ni kat bawah tuu :

Haa . Yang itulah Effa ingin perbetolkan skang ni.. Tapi, apakan daya Effa tak sihat.. Hmmphhh :/  doakan Effa sembuh taw supaya Effa dapat update entri ni seperti biasa...

No comments: