HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Esok Balik Kampung ! Yea !!!

Assalamualaikum !


Pejam celik pejam celik bulan Ramadhan dah nak meninggalkan kita.. Cepat betul masa berlalu.. Kan ?

Wah ! Esok dah balik kampung ? Biar betik ? Macam tak caye lah. Dah lame sangattttttttttttt tak balik kampung Matu. Selalunya kami beraya di kampung kat Kuching. Raya tahun ni , beraya kat Matu . tentu seronok.

My Tema tahun ni warna BIRU ! OHSEMM ! Cantik sangat baju tu. Tapi tak penah pulak Effa minat dengan warna biru.. Huhu. Mungkin Effa dah mula rasa bosan kat warna pink & purple sebab bertahun lamanya Effa sudah meminati kedua-dua warna tu. Siapa tak bosan kan ?

Berbalik kepada tajuk kali ini, esok Effa sekeluarga akan pulang ke Matu. Whole family tak puasa esok. Perjalanan jauh , siapa pulak nak puasa kan ? Hehe . Tentu rasa penat kalau ada yang nak puasa esok. Ohh !! Packing barang ? Packing itu ini , semua belom lagi . Tangan ni berasa penat kalau nak packing semua tu.. Tapi kalau menaip entri tu semua tak rase penat langsung !

Ada satu yang Effa tak suka kat kampung nanti. Nak taw ape ? Sebab, semua cousin Effa yang tinggal kat kampung tu semuanya berusia 18 tahun ke atas . Takkan lah nak borak dengan dorang ? Dorang tu tua . Haha ! 

Mungkin Effa akan berasa bosan kat kampung tapi Effa akan pastikan ada kenangan manis nanti . Okelah . Jam sudah menunjukkan pukul 6:39 petang. Pukul 6:45 dah berbuka. Byebye ! Effa baru jer balik sekolah pukul 6:00 tadi sebab tu baru update sekarang. Hihi ! ^^v


No comments: