HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Mencari Follower Ke-100 !

Assalamualaikum !


Wahh ! Semakin hari semakin bertambah followers Effa ! Ye la takkan la menurun kan ? Hehe . Okay, nampaknya Effa perlu tambahkan 6 orang follower lagi. Kalau dah cecah angka 100, Effa akan review blog mereka & masukkan mereka ke dalam bloglist Effa yang dinamakan bloglist ever. Effa juga nak cakap, kepada sesiapa yang tolong up-kan follower Effa, maka blog nya akan d-review juga dan dimasukkan ke bloglist ever.

Apa yang best nya kalau blog di-review dan dimasukkan ke dalam bloglist ever ?
Kalau blog seseorang tu di-review, blog dia akan bertambah dengan follower. Kalau sampai mereka masuk ke dalam bloglist ever Effa, Effa akan blogwalking blog mereka setiap hari, click churp-churp, heartbeat dan apa-apa iklan yang ada pada blog mereka pada setiap hari.

8 comments:

Eiyra Shaheira said...

Follower ke 100 ^_^

Dkna Abza said...

alamakkk...101..dah tak boleh masuk dlm bloglist ey :(

Effa Nadia said...

Dkna Abza

Xpa :) Effa tambah sikit sampai 101 :)

Fendy said...

xnk pon kejar..tp still follow sebab nk support newbie...all da best ya...103

Eiyra Shaheira said...

@Effa NadiaCANTIK GILAAAAAAAAAAAAA BLOGGGGGGGGGGGG :D

Effa Nadia said...

Fendy

Okay Tengkiu :D

Effa Nadia said...

Eiyra Shaheira

Thank You :D Blog awak pun cantik dan lawa :D

Effa Nadia said...

Eiyra Shaheira

Thank You :D Blog awak pun cantik dan lawa :D