HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Hye Hye Disember !

Assalamualaikum !

*Burok tul aku wat ! haha

Hey , Happy Disember 2012 ! Biar buruk yg aku wat, asal cantek perangai aku ! haha . Tak pernah dengar ayat macam tuu.. Tengok tu , burok kan ? Tapi takpe , asal Effa happy jer this holiday. Happy 1/4 jer. 3/4 tu badmood. Badmood nak siapkan homework yang cikgu beri. Banyak lagi ! Kalau lah tahun depan Effa tak pegang apa2 jawatan, memang Effa taknak pun siapkan kerja rumah yang cikgu beri. Hehe.

OhYaa , jawatan apa yang Effa pegang tahun depan.. Nak tahu ? Jawatan SECRET laa ! hehe.. mengada-ngada pulak dahh.. Tu takyah tahu dulu. Hari pendaftaran nanti baru korang leh tahu.. Sepanjang holiday ni, Effa nak beli barang sekolah baru.. Tapi, tak lupe jugak Effa nak kasi hadiah kat bestie Effa. ePpy b0rNday la katakan ! Effa kene belikan hadiah wat hari jadi mama bulan ni. Tapi taktaw pulak mama suke ape.

Korang, malas sangat ke nak pergi ke page About Me tuu ? Malas ? Tentu sebab loading lambat kan ? Huh , berat betul blog Effa ni. hehe. Ok, kalau korang belum pernah sentuh About Me Effa tu, cer teka, tahun depan Effa dah masuk Tingkatan berapa ? Opcoz ler Tingkatan 2 . Mane ade murid masuk Tingkatan 1 terus dapat jawatan. Eheh.. Tahun depan senang lah sikit, awal tahun dah buat PBS. Tahun ni start bulan 6 or 8 tak silap.. Memang stress gila PBS. Effa memang berharap nak menjada generasi terakhir PMR.

PBS ? salah buat sekali lagi, salah buat sekali lagi. Sampai marah dah cikgu. Siapa yang lahir tahun 2000 ? Siap korang, ada PBS, baru korang tau stress PBS. B5D3E3 <-- Ni lah kod PBS . Band 5 Diskriptor 3 Eviden 3. Tapi, ade sesetengah org jea suka PBS. Kami 1 kelas hate PBS.. 

Haha.. Okeylaa.. Nak breakfast dulu. Jumpa lagii !

No comments: