HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

1st Giveaway By Anis, Sofia dan Syafiqah

Assalamualaikum !


Klik banner untuk JOIN :)

*Copy paste terus dari blog Anis

 Syarat-syarat nya:
  • Warganegara Malaysia
  • Selain lelaki atau perempuan dilarang join
  • Mempunyai blog dan Facebook. Tapi jika tiada akaun Facebook pun boleh join
  • Wajib follow dan like (arahan dari sponsor ye sayang)

Cara nak join:

  • Buat satu entry yang bertajuk "1st Giveaway By Anis, Sofia dan Syafiqah"
  • Follow blog penganjur untuk sebarang update | Anis | Sofia | Syafiqah.
  • Like page penganjur untuk sebarang update :
  •   
  • Wajib follow dan like blog dan page para sponsor.
  • Gamkan banner di atas dan link kan sama ada ke blog Anis, Sofia atau Syafiqah
  • Tag sekurang-kurang nya seorang buddyz dan make sure dia tahu dan publish post. Letak link penyertaan di kotak komen. Bukan link blog ok!
Pihak penganjur *wajib* :  
  • Follow Sofia &  (5 quote images)
  • Follow Syafiqah & (header untuk dua orang)
  • Follow Anis.& (topup rm5 untuk dua orang) dan vector
Pihak sponsor *wajib*
Peserta kurang 20 orang secara automatik giveaway ini akan dibatalkan. Hadiah dirahsiakan tetapi jangan risau, hadiahnya best-best! Apa tunggu lagi, jom penuhkan masa cuti sekolah korang dengan join GA ni. Tolong lah join dan promotekan sekali ye.

MAJULAH BOLA UNTUK NEGARA *iklan penutup

6 comments:

♥ Anis said...

Ooo bukak page source ye? Hihi, thx join btw ^^ Good luck

Aimi Wardina ♥ said...

Jom jadi sponsor GA Aimi :

http://aimi-wardina.blogspot.com/2012/12/pencarian-sponsor-topup-for-aimi-and-my.html

Nur Amalina Maisarah said...

done follow back here ^^ all the best

Effa Nadia said...

@♥ Anis

Ehh ? Bile ? ke awk gurau ? hahaha

♥ Anis said...

gurau je lah :)

Sofia MochAifos said...

Assalamualaikum Effa :) Tahniah sebab terpilih sebagai pemenang first GA kami ni.. Sila tuntut hadiah ehh :) http://studentkecik.blogspot.com/2012/12/pengumuman-pemenang-1st-giveaway-by.html