HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Entri kedua terakhir 2012

Assalamualaikum ^^,

Haiii haiii bloggerian. Ini merupakan entri kedua terakhir Effa bagi tahun 2012 ini. Esok entah lah nak buat entri pertama ke tak sebab maybe esok broadband celcom papa yang simpan. Entri yang terakhir nanti Effa akan set pukul 11:59 malam nanti. 

Dekat sini, Effa nak cakap sikit, mulai 1 Januari 2013 sehingga 1 Jun 2013 Effa tak akan join mana-mana GA atau segmen. Effa dah wat schedule dah yang mase tu Effa sangatlah busy (kot) 

Kembali ke tajuk, Effa sebenarnya tak taw nak type apa di sini. Effa update entri ni pon sebagai kenangan yang ini adalah entri kedua terakhir bagi tahun 2012. Lalalalala ~ Tahun depan diriku sudah berumur 14 tahun. Yayyyy ! Tapi Effa masih digelar 'kanak-kanak' atas sebab isi tempat kosong.. 

By the way, Effa terpaksa membatalkan segmen yang Effa buat sendiri. sedih. Maaf eyk kepada yang join tu.. Nanti kalau Effa dah dapat ramai follower baru Effa buat segmen berhadiahkan kebaboommm.. Okay ? Jangan nangis.. Hehe.

Ok dah tak taw nak type apa, lebih baik Effa undur diri daripada pot pet sendiri di sini. Byee ~

2 comments:

Sophia Hany . said...

mcm mna nak download photoshop?..nape x leh?

Effa Nadia said...

Ikut tuto kak lyssa ,
KLIK SINI
, kalau still tak boleh , download di SINI <- Tekan