HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Problem With My Blog ! OhMyyy ! Terpaksa Tutup Blog Lagi...

Assalamualaikum ^,^


Alahai.. Kenape lagi dengan blog Effa ni ? Sikit-sikit ada problem. Tengok lah header tuu.. Dari transparent jadi tak transparent pulak. Dah ikut dah tuto [INI] tapi tak menjadi. Alamatnya, kena tutup blog lahh.. Setiap kali Effa buat blockquote dengan kod Effa sendiri, pasti ada masalah kat header. Huh. Tu la, tak preview dulu. *degil !* 

Jangan menangis reader, kan dah buruk muka. *mandai-mandai jer* Hurmm , Effa pun sad nak kena tukar template balik. rasa malas nak edit bahagian post-title segala. Setiap kali Effa tukar blockquote, macam ni lah jadinya.. 

OKlah.. Effa nak tutup blog tepat jam 2:10 minit. Banyak benda yang kena atur. Papai reader. Kalau Effa dah bukak blog nanti, Effa janji akan terus apdet entri. K ya ? C U Soon..

Malasnya nak kena edit blog balek !

No comments: