HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Segmen : Tambahkan Bilangan Follower Sempena Tahun 2013 by Effa Nadia

Assalamualaikum !


Hai ! Effa nak buat satu Segmen ni. First time. Sebenarnya dah lame wat banner tu tapi tak taw nak adakan bila so Effa buat lah hari ni. Harap-harap dapat sambutan.. Abaikan ejaan 'Semperna' . Error sikit tuu.. Hehe..

SYARAT-SYARAT
1. Follow blog Effa [SINI] *wajib
2. Follow twitter Effa [SINI] *wajib
3. Like [SINI] *wajib
4. Warganegara Malaysia yang mempunyai blog

CARA-CARA
1. Buat satu entri diberi tajuk Segmen : Tambahkan Bilangan Follower Sempena Tahun 2013 by Effa Nadia
2. Tag seorang atau lebih rakan blogger dan pastikan mereka tahu
3. Letak banner di atas dan backlink-kan ke sini
4. Letakkan button follow untuk twitter di dalam entri anda
5. Nyatakan bilangan followers twitter dan blogger anda
6. Follow blogger yang join segmen ini
7. Follow twitter para blogger yang join segmen ini..

MATLAMAT
Untuk menambahkan bilangan followers di blogger dan di twitter

HADIAH
Top Referral | Blog di-Review seminggu, dimasukkan ke dalam bloglist ever dan Topup RM10
Jumlah follower blogger dan twitter terbanyak | blog di-Review seminggu dan dimasukkan ke dalam bloglist ever
Blogger beruah (random.org) | blog di-review 5 hari

TAMAT ? 31 Disember 2012 tepat 2:00 petang

Harap-harap ramai yang join.. Kalau tak, Segmen ini terpaksa dibatalkan

5 comments:

CikMunBlogger said...

tak guna random.org . semua yang join , dapat :)

hananhadila said...

http://hananhadila.blogspot.com/2012/12/segmen-tambahkan-bilangan-follower.html

sha purplegirl said...

http://purplelavenderluver.blogspot.com/2012/12/segmen-tambahkan-bilangan-follower.html

Miss Dee Laa said...

Join segmen ni..


http://ceriteramissnurdeelaa.blogspot.com/2012/12/segmen-tambahkan-bilangan-follower.html

About us ever said...

http://evermizu.blogspot.com/2012/12/segmen-tambahkan-bilangan-follower.html