HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Sophia Hany's Header & Footer

Assalamualaikum ^^,

Sophia , ni header awak . Maaf kalau tak suka

http://2.bp.blogspot.com/-HnyQtlRIMZc/UNzg1O0rRqI/AAAAAAAABos/7z4AP9vYGOc/s1600/Downloads+110.png
Sila ikut tutorial di sini >>http://loveletter99.blogspot.com/2012/12/rapatkan-footer-dengan-body.html<< untuk menyambungkan footer dengan body :)
Ni lah header awak.. Entri ni Effa sengaja letak background warna orange supaya nanti Sophia boleh nampak warna putih tuu. hehe

Effa beri dengan freebies background untuk blog awak,


http://3.bp.blogspot.com/-fJG_8remJy0/UKkN3rElrpI/AAAAAAAAGLw/fE60LeLkFwM/s1600/diamond+lightblue.gif

http://4.bp.blogspot.com/-4WyVP7vuxmU/UKkN20HNPLI/AAAAAAAAGLs/CxNCpmTGFcQ/s1600/diamond+blue.gif
Sekian, terima kasih..

9 comments:

Seindah Langit Biru said...
This comment has been removed by the author.
Effa Nadia said...

u r most welcome ^^,

Seindah Langit Biru said...

mcm mna nak rptkan header tu dengan blog..

Effa Nadia said...
This comment has been removed by the author.
Effa Nadia said...

Sy tgk rapat jer.. kalau nk tgk header awk dgn jelas , tukar lh background awk tu , jut bg pndapat :)

Seindah Langit Biru said...

dah ok dah smalam x ok..apa-apa pon ty..

Seindah Langit Biru said...
This comment has been removed by the author.
Seindah Langit Biru said...

ok dah siap..ty

Seindah Langit Biru said...
This comment has been removed by the author.