HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Esok Ujian !

Assalamualaikum & hai !


Pada mulanya Effa memang tak tau apa nak update kat blog ni. Disebabkan Effa teringat yang esok mula ujian, so Effa update je lah entri yang sebegini. 

Awal betul ujian tahun ni. Tahun lepas tak lah se-awal ini. Baru kelmarin cikgu cakap yang esok ade ujian. Sempat lagi ke ulangkaji ni ? Buku tahun lepas pun takda dah. So, terpaksa lah Effa pinjam buku teks Tingkatan 1 esok. Siapakah mangsanya ?

Esok ade ujian ape eh ? Lupe nak salin jadual ujian tadi. Err :/ Dah lah esok kena turun sekolah pukul 8 pagi. Awalnya ! Kalau nak ikutkan kata hati, mau je Effa turun pukul 10:30 pagi. Study pun belum, aduh ! Mood lagi nak on9 ni !

OK lah, sekian itu sahaja. Korang berilah tips macam mane nak jawab soalan dengan yakin. Harap dapat straight A, Ameen.....

2 comments:

Nurul Husna said...

Good luck yea Effa! do your best :)

Queen Sophia said...

yeke..Baiklh kite x de ujian..