HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Menurun 2kg :(

Assalamualaikum

Lalala ~ Actually tajuk entri ni "Entri Kosong" tapi disebabkan Effa tadi search gambar kartun di google, keluar lah gambar di bawah ni & banyak idea yang timbul



Kelmarin ada PBS PJK Tingkatan 2. Mengenai ketinggian dan berat badan. Laaa ? Kenapa berat badan Effa menurun ? Tak puas hati ni O.o Ketinggian Effa 300cm, nampak benor nipunye. Okay, secara jujurnya Effa pendek. 

Ramai yang tertanya-tanya berat Effa berapa ? Ketinggian Effa berapa ? Benda ni tak perlu jadi peribadi pun so biarlah korang tahu. Actually Effa tak nak panjang lebar lagi dah sebab otak Effa buntu tak tau nak type apa lagi sini melainkan menceritakan entri kosong yang tak kosong ini.

Cer teka muka budak di bawah ni ketinggiannya berapa ? Berat badannya berapa ? 


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
V
Result :
Ketinggian : 145cm ( + 13cm )
Berat badan : 30kg ( - 2 kg )

So sad ! Kenapa berat badan Effa menurun ? Sebab tiap hari makan. Makan maggi kari yang sodap tu. Huhu ;|

2 comments:

Queen Sophia said...

ringannya kamoo...

Effa Nadia said...

huhuhu :) saia boodark pendek :/