HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Notification Facebook Dalam PC !

Assalamualaikum !




Awesome tak ?

Baru tadi downloads benda ni haa.... Effa tak on twitter/gune mozilla/chrome/internetexplorer atau macam2 lagi. Tapi Effa on gune benda atas ni.. ntah la ape bende ni.. Sebelum semalam Effa ade download instagrille untuk PC. Tapi terdownload fb/twitter.. OK, mase ni tengah bukak blog Nabila Medan. Bukan cari tutorial yang boleh mencomelkan blog ini.

Cer tengok yang bawah sekali tu.. yang sebelah kanan tu ade kaler itam.. Tu la notification dari facebook.. Masuk PC.  Effa download dari SINI jer. Kalau korang nak download sekali mandai-mandai korang lah belek sana sini. 

Terkezoot jugak la sebab dapat on dengan cara ni.. ByTheWay bole la Effa main angrybird kat PC niyh. Malas nak main gune handphone akak.. Heee ~ Ok byee

No comments: