HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Pen VS Keyboard VS Pen and keyboard


Ok lah hari tu mase Effa dah habis jawab semua soalan exam , Effa ambil pensel conteng kertas exam tu.. Itulah tabiat Effa waktu exam.. hihi. Daripada tabiat tu lah Effa dapat idea untuk mengarang entri ini.. ngeh ngeh.

Pen vs keyboard , korang suka mana ? tak faham ? alooooo....
Di sebalik tabir...

Pen : menulis dalam buku diari
Keyboard : menulis dalam blog

Kenapa ada yang pilih pen ? Sebab...
Mereka belum tahu adanya blog DAN tak tahu berblog. Especially kepada yang bercinta, suka menceritakan tentang kekasih mereka dalam diari mereka yang ber-secret itu.

Kenapa pilih blog ? Sebab...
Ingin berkongsi cerita kepada kawan-kawan yang ada di alam maya. Ingin menghiasi diari mereka dengan cantik gitu..

Kenapa pilih pen dan keyboard ? Sebab...
Mereka ingin ada diari di dalam alam internet dan mencantikkan blog mereka. Dalam waktu yang sama mereka memilih "PEN" kerana di situlah mereka menyimpan diari tertentu yang mungkin pembaca blog tak akan baca.

Korang ?? 

*Jangan marah kalau salah, segala isi di dalam entri ni dikeluarkan secara rawak dari minda sendiri.. Peace yaw !