HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Sebab-sebab Effa Tak Follow Korang

Hye all readers ! Chill ~


Timbul 1 idea ni nak update entri Sebab2 Effa Tak Follow Korang balik. Terima kasih kepada yang sumbangkan idea ni kepada Effa. Rasanya dari dulu dah Effa ingin update entri ni tapi disebabkan tak banyak masa jadi lupe lah.

Persoalannya kenapa Effa tak follow korang ? Kenapa ? Sebab apa ? Sebab korang malas sangat nak menjenguk + mengedit betul-betul bahagian profil blog korang tu. Korang tak letak link blog korang. So, how to follow ? 

Yang paling rimas kalau dia follow blog kita. Tapi link blog dia tak dinyatakan di profile blog dia. Pastu dia pi komen kat mana-mana entri kita , "follow me back" . Macam mane nak follow kalau tak taw link blog ? 

Effa tak percaya sangat kalau ada budak/kakak2/abang2 yang cakap kat cbox Effa yang dia dah follow blog ni. Effa only akan percaya kalau dia shout macam ni : Followed #222 <- Cara ni baru senang. Baru mudah Effa nak folobeq (followback) korang semua . 

Kepada yang tak tau cara letak link blog korang dalam profile blog, sila ke blog Fatin Halid <- click

6 comments:

Mrs Velentine said...

Setuju sgt

Sophiahany said...

hey bru dpt komen awk pnya entry...Sy bz ngan skolah ...

Effa Nadia said...

Mrs Velentine - Thank :)

Sophiahany - Oh..same with me..Kekadang jer update.

Queen Sophia said...

hohoh...

Ezad Skytech said...

kdg2 link blog takde kat profile tu...mmg susah la jejak balik...huhu~

Effa Nadia said...

Ezad Skytech - your right :)