HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Tiada Idea !

Assalamualaikum readers..


Setiap hari on  blogger , setiap masa tu lah kena edit blog biar sampai jadi cantik *tak cantik pun, cume pinky jer.. Dari empat hari yang lepas Effa cari idea nak buat header baru. Tapi satu idea pun belum muncul lagi. Yang Effa cari adalah : Pinky , animated. Tu jer sebab takut nanti ade orang cakap yang Effa ni show off.. Huhu

Memang buntu lah otak ni ! Tak tau nak buat header yang macam mane lagi. Tajuk sebenar title entri ni adalah nak minta buah fikiran dari korang <- Ignore it.. Haha. Setiap hari on blogger setiap masa tu lah otak Effa berjalan, nak edit macam mana, esok lusa nak update apa, bila nak bw, actually otak pink Effa ni memang busy fikirkan hal itu ini..

*Tengah memikirkan nak update apa esok .. Ok lah tanpa membebankan fikiran, daripada Effa dok potpet dalam entri ni, Effa nak buat blog review untuk 5 pengomen pertama.. DAN akan memasukkan pengomen nombor 6 hingga 10 ke dalam bloglist di blog Effa.. Siapa cepat di dapat..

Sekian,,,

5 comments:

eimuizduaf said...

Kenapa taknak guna warna yang lain selain pink ? Means , warna yang jarang orang guna . Warna yang pelbagai tapi sedap mata memandang .

Effa Nadia said...

Sebab pink warna kegemaran Effa..

rodiyatul akmar said...

cantik sgt2 blog awak :D

AienSyahierahDotDot said...

Haaha..coomelnye blog..cute jer.mcm tuan blog

Effa Nadia said...

:) Thanks to you two :)