HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

what happen to my caps lock ?

assalamualaikum !


aduh ! apa hal lagi dengan kau ni wahai encik caps lock ? arghhh ! sabar effa sabar. entri ni dengan berat hatinya effa tak menekan butang caps lock. sebab dia membuatkan effa marah 3 minit yang lalu.. nak tahu apa salah encik caps lock ni ? okay kalau macam tu effa akan buktikan dengan memasukkan hurop besar.

aiamaS N aayaalahffaadiaintiusM B N E I HtaphaSayaencienganncikapsC E D B .ockL 
haa. ni lah terjadi kalau effa type hai nama saya ialah effa nadia binti mustapha. saya benci dengan encik caps lock. caps lock dah sakit. tolong ! 
.

6 comments:

Meera Ishak said...

sian dye :') hehe! meera punye caps lock dulu lg pelik. bila tekan caps lock dye keluar huruf kecik. kalau tak tekan dye keluar huruf besar. jd terbalik. hehe! tp sekarang dah okay. btw tolong meera bole? http://meeraishak.blogspot.com/2013/01/tolong-klik-untuk-khamis.html thankyou so much!

araa cruch said...

kita singgah yer .. nice blog :)

Effa Nadia said...

Meera Ishak - oh , okay :) i will

araa cruch - thank :')

FarhanahAdzlan said...

Itu kira okaay kott dari semuanya huruf besar lagi payahh hahaha.
somethingwrong somewhere tu kott hehehe

potia casadelarossa said...

tu lah jgn benci2 dgn caplock ekeke

Ezad Skytech said...

adehhh..kenapa la caps lock tu...pening baca...hee~