HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Amalina Suhaimi Follow Blog Effa ?

To Kak Amalina : Jangan terkejut erk , sekaligus menambahkan bilangan pageviews dan followers akak :)

Blog Kak Amalina :)
Straight to the point , serius terkejut . Dulu selalu singgah blog Kak Amalina ni tapi lepas tu jarang pulak singgah blog dia sebab lupe url website blog dia. Dulu virus menyerang PC Effa sebab tu lah semua maklumat hilang. Disebabkan Effa leka menghias blog sana sini, Effa terlupa nak berusaha mencari blog Kak Amalina di google.

Mula2 Effa log in blogger , mata Effa fokus kat ayat '1 Comment Awaiting Moderation' then Effa terus buka , terkejut Effa tengok manusia yang mengomen di entri ini adalah orang yang bernama AmalinaLee. Then  terus belek2 dia punye blog. Terus follow dia. Dia follower yang ke-310 .

Hey Kak Amalina , I really love your blog ! Korang meh la singgah blog dia kejap & follow dia. Korang pasti suka !

P/s : Mengenai entri ini , Effa tak layak ke pertandingan untuk hari esok. Effa dah cuba yang terbaik depan ustaz haritu.. Buat penat Effa jea hafal teks panjang-panjang. Jap, nak keluarkan air mata dulu... byeee

3 comments:

Sophia Hanyz.. said...

oklah tu..
http://queen-sophia.blogspot.com/

farhan irfan said...

untunglaa btw followers ke 311 , minta letak blog saya dlm bloglist boleh ;p heheh

Isabel Diaz said...

Dah kamek nangga blog nya. Kacak =D