HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Bloglist , Blog Review , Dan Lain-lain

Assalamualaikum :)


Hai korang ! Hari ni mood Effa sangat baik. Yang mana satu pilihan korang ? Cepat pilih ! Korang boleh pilih 4 jea. Kalau nak 2, pun boleh :) Asalkan jangan lebih daripada 4. Kalau taknak , sudah. Hehe

1. Bloglist
2. Blog Review
3. Free header
4. Free edit blog
5. Free cursor (with your name) Eg :





Tapi, dengan syarat , Follow blog Effa ni dan pastikan korang tu jenis yang tak cerewet. Effa mengedit blog kira2 dalam mase 2 atau 3 hari jea. So, kena bersabar. Kalau comment korang belum dipublish, tu maksudnya Effa belom online lagi sebab papa suruh Effa on9 pada hari2 tertentu je.

Bye...

7 comments:

farhan irfan said...

wah nak !

zeera lily said...

nk 2 je boleh?

blog review & free coursor

Sophia Hanyz.. said...

nak cursor nama...nak nma 1.SN 2.SSN...Thenks..
http://queen-sophia.blogspot.com/

Effa Nadia said...

farhan irfan - nak yang mana ? :)

zeera lily - ok dear :)

Sophia Hanyz - mcm mne tu ? O.o

Sophia Hanyz.. said...

hahaha...Nak wrna biru dan nama Sophia dan lgi stu nak Nma hany..

farhan irfan said...

2 and 5 please name Grey / Choco

farhan irfan said...

2 and 5 please name Grey / Choco