HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Homework Melambak !

Assalamualaikum & Selamat sejahtera ^^,


Err , hari ni hari khamis. Lagi banyak masa nak buat homework. Eh ? Bukan ke hari ni hari Ahad ? Aloo.. Esok dah sekolah rupanya.. Dahlah homework Effa melambak, jejari ni masih giat nak update & design blog. Memang kaki blog lah Effa ni !

Err :/ Agaknya sempat lagi ke nak siapkan homework ? Science , KH , Sejarah , Agama , Mathematics ! And more . Korang tunggu entri yang seterusnya mengenai perkembangan tentang hw yang melambak ni k . Bye2 ! 

Yang benar,
Effa Nadia

4 comments:

Irwan Alessa said...

Teringat time sekolah dulu, time homework buat kat sekolah sebab time cuti memang jenis tak lekat rumah :D

p/s : Homework tu buat kita cerdik dan senang mengingat..

Cik Anis said...

blogwalking and follow this nice blog. please come to my site too :)

hitlz said...

hi..Doakan sy semoga mnggu dpan sy boleh lakukan kawad kaki dengan lancr dan boleh menang..

http://queen-sophia.blogspot.com/

Mymy Mushie said...

Hadiah hampir bernilai RM300

http://mymymushie.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html