HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

New Header :)

Assalamualaikum !


Yea ! New header dah pun siap . Dari semalam Effa wat header ni tau. Tak caya ? Sila tanya dekat Effa sendiri. Semalam baru siap yang bawah header tu je. Pastu save, sambung buat hari ni. Effa design header ni kira-kira 3 jam macam tu lah. Penat Effa asah minda ni.

Nampak tak bahagian top commentator tu ? Nampak tak ? Haa.. Sophia Hanyz . Dia lah pengomen tegar kat blog Effa ni. Kalau dia tukar nama blog dia lagi , Effa akan edit balik nama dia. Kalau orang lain yang merampas kedudukan Sophia, Effa akan gantikan nama dia dengan nama pengomen nombor satu. Ada faham ?

So, how about this header ? Yang rainbow kaler pink tu Effa sendiri yang draw guna PaintTool SAI. Agak serabut sikit rainbow tu. Effa bukannya master sangat dalam PBS PaintTool SAI ni.. haha

Sebelum mengundur diri, follow la Effa kat Instagram :) Baru je buat tadi :)

6 comments:

Sophia Hanyz.. said...

hi thenks kwn..
http://queen-sophia.blogspot.com/2013/02/kemungkaran.html

Effa Nadia said...

my pleasure :)

Meera Ishak said...

cantik ;)

Effa Nadia said...

Thank you :)

Nur Irdina said...

kreatif la... cantek sangat =)

Effa Nadia said...

Nur Irdina - Thank you :)