HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic

Assalamualaikum :)

Klik banner untuk join :)

Blog Fizgraphic :
1. Banyak doodle yang chumel2 , cun giler, memang power doodle lah katakan !
2. Banyak menyediakan tutorial yang berguna untuk blog dan photoshop
3. Fizgraphic memang kreatif sampaikan header dia tu MELETOP. haha
4. Banyak buat segmen yang melibatkan doodle :)
5. Owner blog yang baik hati sehingga nak buat segmen pencarian bloglist ni.
6. Pandai buat vector.
7. Memang kebabooom lah katakan kat blog dia ni.

Kenapa kebaboom ? Sebab tiap hari singgah kat blog dia. Search for new doodle :)

11 comments:

Isabel Diaz said...

Selamat bersegmen =D

Aida Omar said...

Aida datang dari segmen yang sama.. btw aida terus follow blog kamu dear #313.. salam kenal Effa :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Asiah Aisa said...

Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

tutorialbloggers said...

saya datang dari blog fizgraphic... saya follow sini yer... jemput like fanpage dan follow blog saya untuk menerima update entri... selamat berkenalan.. :)

Rahmad Mat said...

Salam perkenalan..

Dari segmen yg sama...

Segmen: Pencarian Bloglist Fizgraphic
<a href="http://ceriterahmad.blogspot.com/2013/02/fatin-liyana-vector-illustration-edisi-3.html>Fatin Liyana Vector Illustration</a>

Setiasmile said...

salam ukhuwah..
done follow..
dr segmen yang sme..

http://setiasmile.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Arrien ::@man!:: said...

dtg sini mmbalas kunjungan awk :)

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

Thanks effa...i follow u back...

http://eikorina.blogspot.com/2013/02/pencarian-bloglist-fizgraphic.html

deno said...

SALAM... DARI SEGMEN YANG SAMA :)

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgrafic.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Mia Liana said...

salam....mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html