HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

1 Million Purple Walk

Assalamualaikum w.b.t


Hallo ! Sepatutnya pagi ni Effa pergi 1 Million Purple Walk (1MPW) Tapi disebabkan no one dapat hantar Effa, so Effa ngadap depan laptop je lah.

Pasti ramai yang pergi 1MPW hari ni. Waa ~ Jeles la... Nak pergi jugak ! nak pergi jugak ! Sedih :( Kalau pergi 1MPW, dapat voucher RM10. *alaa sikit jer tuh* nak beli cokolet ! (tak habes2 cokolet)

Sebenarnya tak ada motif pun nak update pasal 1MPW ni. cume nak hilangkan rasa bosan je. Lagipun nanti korang tertanya2 Effa menghilang ke mana kalau tak update nanti. Effa selalu menghilang sebab Effa selalu mencari benda baru untuk menghias blog ni & kadang2 jejari ni malas sangat nak menaip.

Hari ni 17/03/2013 , yeay ! tak lame lagi 1st Anniversary blog loveletter99 ! Hoorey ! Hoorey ! Haha. Korang beri lah hadiah untuk blog ni. Banner cantik2 ke, footer ke. Ataupun wish je. Tu pun sudah memadai. 

Memandangkan post kali ni takde motif langsung, Effa nak beruundur diri. Assalamualaikum...

2 comments:

Isabel Diaz said...

Kamek da g. Tapi kamek kat Sarikei jark. Kitak kat Sibu ka?

Effa Nadia said...

aok , cney twk ?