HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Contest Header Paling Sempoi 2013 By NabilaMedan

Hai ! Hai !



Klik banner di atas untuk menyertai segmen Nabila :)

Syarat-syarat yang Nabila berikan bukannya susah mana pun. Semuanya dah dilaksanakan seperti yang Nabila suruh. Jujur !

Klik link iklan dan follow blog sponsor pun dah. Bukti :

1. Iklan..




2. Like/Follow page sponsor..

Sejujurnya, no unlike & unfollow :)

3. Follow blog sponsor..
- Blog NabilaMedan dah lama follow...




- Saidatul Qifayah II










- Hani Asi (dah lame follow)


- Si Pipi Merah (dah lame follow)


- Fatin Diana (dah lame follow)


Hampir terlupa , Effa nak tempekkan header Effa sebab tu adalah salah satu syarat yang harus ditunaikan. haha..


Done ! Harap-harap Effa menang. Korang mesti join jugak tau ! Kot2 nanti korang menang..

20 comments:

Hawa Syazana SD said...

Assalamualaikum.. SD dari segmen yang sama.. follow blog ni :D

http://superdreamland.blogspot.com/2013/03/contest-header-paling-sempoi-2013-by.html

gud luck dear :D

Dianaa said...

cantik warna header tu. good luck ^^

sue said...

goodluck :)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/contest-header-paling-sempoi-2013-by.html

Nabila Medan said...

Hai!
Terima kasih sebab sudi join. Nabila sudah update senarai peserta. Jemput semak dan blogwalking ya. Btw, goodluck!
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/03/senarai-senarai-header-paling-sempoi.html

syahirah said...

follow #390

Adilah Asari said...

follow sini dari segmen yang sama :)

Arysha Hafrina said...

Hai , saya datang dari contest yang sama .. Nice Blog ..Jemput saya ke blog saya ..
http://alisyasuju.blogspot.com/2013/03/contest-header-paling-sempoi-2013-by.html

Alia Az said...

haiii ! singgah dari segmen yang sama .. =) goodluck ! =D

http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/contest-header-paling-sempoi-2013-by.html

Nisha Nisrina said...

dtg dari planet yg sama ^_^
http://loveletter99.blogspot.com/2013/03/contest-header-paling-sempoi-2013-by.html

Nisha Nisrina said...

* http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/03/contest-header-paling-sempoi-2013-by.html

Adilah Asari said...

cik yaya bw sini..good luck
http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/03/contest-header-paling-sempoi-2013-by.html

Nadhirah said...

wah, kartun kita sama.. tapi header awk lagi cantik..ada ayat2.. :)

Mohd Hakim said...

Salam, dari segmen sama.. datang membalas kunjungan ..
done follow here

http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/contest-header-paling-sempoi-2013-by.html

Hajar Shikin said...

dr segemn yg sama..btw gd luck

Sheda ucu said...

bw folow dari segmen good luck yunk..

http://sheda-ucu.blogspot.com/2013/03/contest-header-paling-sempoi-2013-by.html

سيتي زاريث صافيه said...

Assalamualaikum . bw sini and good luck ye! saya dari contest yg sama :D

Effa Nadia said...

Testing :)

Effa Nadia said...

Testing lagi ~

jaakechik said...

jaa datang dari segmen yang sama jugak...hihihihi...

http://www.jaakechik.com/2013/03/contest-header-paling-sempoi-2013-by.html

btw gud luck for you dear!!