HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Design Baru..

Assalamualaikum..


Ok ke tak design baru ni ? Kembali kepada pink ! Ohmy ! Memang pink saja kat otak ni. Terus-terang Effa cakap ni, semasa Effa mengedit blog ni, Effa banyak menggunakan kod sendiri. Kalau Effa blogwalking dan jumpa ada benda yang sama kat blog Effa, Effa tak teragak-agak untuk membuka page source beliau..

Tapi, pengeditan ni mengambil masa yang agak panjang. Maksudnya, masih dalam pemprosesan lah. Ada yang harus dibetulkan.. Tunggu je lah sampai siap 100%. 

K, terima kasih. Terus support Effa tau ! ^_^

9 comments:

Shima Mazlan said...

cantik n comey .. pandai effa edit ..

Vee Lea said...

Rasa macam bukak blog Nabila Medan pulak. Haha. Tak lah sama sangat, tapi MACAM. Ngee.

Effa Nadia said...

@Shima Mazlan thank ^_^
@Vee Lea - Haha. Yeke ? Tak rasa macam 2 pun.. :)

Anis Hayati said...

cntek lah blog adek
warna pink :))
minat warna pink ek ?

Effa Nadia said...

Thank :) Dulu minat warna pink, pastu berusaha nak lupekan warna pink. Tapi akhirnya gagal nak melupekan warna pink <3 :D

yan shamba said...

pink!!cantek..hehe :)

Effa Nadia said...

Thank you :) :)

Sophia Hany said...

nice blog...

Effa Nadia said...

Thank you :D