HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Kenapa Ni ??

Assalamualaikum dan selamat sejahtera :)


Apa ni ? Buat soalan pula, Adobe Photoshop CS3 Effa dah tak boleh dibuka ! Tolong ! Ada sesiapa boleh tolong tak ? Macam mana nak buat header baru ? Footer baru ? Segala benda baru ? Fikiran dah buntu.. Nak kene download baru ? Malas.. Line sangat teruk...

Mengapa ini semua harus terjadi ? PS CS3 Merajuk ke ? Apa ? Korang tak faham apa yang dimaksudkan "Could not initalize Photoshop because the scratch disks are full." ? Maksudnya, tidak dapat memulakan Photoshop kerana cakera calar penuh. Boleh calar macam mana pula tu ? Photoshop, bukannya CD yang selalu calar-malar tu. Boleh tercalar pula.



Today
Mar 24, 2013

PhotoshopCS4Portable.zip21.3 KB/s - 34.5 MB of 86.5 MB, 41 mins left

Dapat ke Effa tunggu ni ? Rasanya tak boleh sebab Effa memang tak boleh online lama-lama. Nanti kena marah, siapa yang kena ? Effa lah. Boleh jadi masalah besar kalau tak ada Photoshop setiap hari. Sebab tu, terpaksa lah download.

Okay, setakat ini sahaja jejari Effa dapat menaip. Effa nak pergi rawat photoshop dulu. Bye boy[s] and girl[s] !

3 comments:

Nur Irdina said...

Sedihnye kalau macam tu... Takpe sabar ye... Tu boleh download lagi... Tak macam saye... Laptop rosak terus. Segala bende yang dah didownload or save semuanya hilang :'(

Budak Kampung said...

disk dh full 2..ce check balik kat kmpter

Anonymous said...

oh, maybe kena uninstall benda2 yang tak digunakan dalam lappy... sbb dia tulis "scratch disk are full".