HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??

Assalamualaikum ya ahli blogger :)

Sekian lama dah tak join mana-mana contest/segmen/giveaway ni kan. Effa terjumpa satu contest ni, hadiah dia sangat menarik dan Effa nak sangat hadiah tu. Harap-harap menang lah kan. Ni banner dia..


http://1.bp.blogspot.com/-l85TgIBTyYE/UStqOcF2nAI/AAAAAAAAAVc/D9wqKTV7xqI/s320/contest+1.jpg

Effa nak design baju yang macam kat bawah ni :


Saiz baju sudah tentu S. :)

Saya suka Salju Creative kerana Salju Creative ada menyediakan tempahan untuk banting, t-shirt, kad kahwin untuk customer dan yang lebih penting, Salju Creative memang kreatif. Hand bag pun dijual. Teringin nak beli satu untuk hadiahkan kepada mama. Yang cartoon wedding card tu memang lawa lah sebab selama ni memang tak pernah tengok wedding card selawa yang Salju Creative buat. Rasa macam nak rompak je. Haha. Jahat betul. Ye lah barang-barang semuanya memikat hati Effa. First time tau pergi blog dia terus ternganga mulut. 

By the way, Effa join contest ni sebab Effa suka berblogging. Memang patutlah Effa join. Tergila-gilakan baju creative ni lah. Waa ! Memang nak sangat baju ni. Tak pernah tengok baju ni kat mana-mana tempat yang Effa pergi. Kalau korang nak shopping, shopping lah kat Salju Creative sebab kalau korang belek-belek entri dia yang lama, semua yang dia design memang sangat lawa. Tak caya ? Check sendiri by click the banner.

Kalau dapat Effa nak curik otak Salju Creative ni sebab dah terlalu creative. Haha ade ke patot. Oh yaa, lupa. 26 Jun nanti birthday Effa. Salju Creative beri lah saya hadiah-hadiah yang ohsemm tu , ataupun berilah waktu 1st Anniversary blog Effa nanti. Hehe..

Kenyataan : Effa telah jadi follower dia yang ke-124 . Liker FB Fanpage dia yang keberapa entah lah lupa. Search je nama Effa Nadia. pasti ada.

Ini adalah di antara barang-barang yang menawan hati Effa :



Dan banyak lagi.. klik sini..
Sekian, terima kasih :)

No comments: