HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Tak Tahu Nak Buat Apa !


Assalamualaikum dan hai ! Arr.... Tak tahu nak buat apa. Blur ! Asyik ngadap blogger. Kalau ngadap facebook, notification sampai 99+ , tu semua datangnya dari group2 blogger. Kalau ngadap twitter, takde orang mention, bosan ! Sebab tu lah Effa buat bising dalam entri ni..

Nak buat ape eyh ? Idea ! Idea, come to mama.. Aha, tangan asyik bertemu dengan keyboard komputer je. Bila lagi nak bertemu dengan  pen dan buku ni ? Kerja rumah tengah melambak ni. Esok je lah Effa buat kerja rumah ni. Nampak sangat suka menangguhkan kerja rumah. Haha.. 

Oh ya ! Lupa nak cakap, mulai 1 April sehingga hujung bulan April, siapa pengomen pertama akan mendapat hadiah ! Hadiah tu tak lah gempak segempak hadiah GA. Hadiah biasa-biasa je. Oho, so rajin-rajinkanlah jejari anda mengomen di tapak komen blog Effa. Kalau ada masa nanti Effa singgah dan komen dan follow dan klik iklan di blog korang (banyak betul 'dan')

Daripada Effa asyik taip-taip sampai jadi karangan broken Malay, lebih baik Effa mengundur diri. Assalamualaikum..

Datang jugak idea ni waktu taip entri yang bertajuk Tak Tahu Nak Buat Apa ! ni kan ? haha. Tu maksudnya otak Effa sedang diproses semasa menaip entri yang berjela-jela ni..

3 comments:

mastura aziz said...

haha..x p mana 2 ke cuti sekolah nie...

Effa Nadia said...

x. dok umah je cukup. homework pun melambak. mcm mana nak cuti2 Malaysia ? haha

LdyNisa said...

haha saya pun sama..
asal cuti je blur tak tau nak buat apa :D