HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

The Twitter :)

Assalamualaikum :)


Hari makin hari, bilangan followers semaking berkurang. Kepada sesiapa yang tak follow lagi, meh follow. tekan button kat bawah ni haa..



Effa tahu yang korang unfollow Effa sebab Effa tak follow korang balik kan ? Alolo.. Jangan la merajuk.. Effa tak follow korang sebab.. sebab.. Tak tahu lah nak explain macam mane. Korang tengok pic bawah ni & korang akan tahu apa sebabnya..


Now, sesiapa yang ada twitter tu meh la follow Effa cepat2 ! Kalau followers Effa dah 2000+ nanti mungkin Effa dibenarkan follow korang balik. Kalau tak dapat, dipersilakan unfollow Effa.

That's all, thank you class ~ Haha

No comments: