HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Yeay ! Pandai Juga Akhirnya...

Assalamualaikum..

Macam kenal je doodle ni ? Tapi dari mana yaa ? Lupekan gambar kat atas ni. Tak ada kaitan dengan title pun.

Yeay ! Pandai juga akhirnya ! Pandai3x . Eheee ^_^ Pandai apa ? Entah lah.. Kalau nak tahu, teruskan membaca. Kalau baca sampai habis nanti baru korang tahu..

Haa. Apa yang pandai sangat tu ? Ermm... Cakap ke tak ? Cakap ke tak ? Cakap je lah. Nanti kalau tak cakap, Effa akan dikelaskan sebagai blogger tersombong. Betul tak ?

OK diam ! Dah nak cite lah ni. Sebenarnya, pada zaman sekarang iaitu pada hari ini, Effa bercadang nak beri korang freebies doodle. Tapi tak tau bila nak kasi freebies kat korang. Effa bercadang sebab Effa dah pandai lukis doodle ! Baru nak pandai.. hehe.. Biasalah budak tadika katakan.

Oh ya ! Lupa nak cakap. Effa sekarang bersekolah di sekolah tadika. Beralamat : Tadika Alam Maya, Jalan Blogger, Lorong Loveletter99, 12345 Google Chrome, Acer. Aha ! Lawak betol alamat tu. 12 April nanti Effa akan masuk tahun 1. Waa ! best nya ! Hikhik..

Budak tadika (Effa) baru belajar melukis hari ini. Tapi bukan di sekolah. Di rumah sendiri. Cikgu yang bernama google tak pernah ajar pun melukis. Kalau ada, semuanya susah nak masuk akal. Huhu. Tapi korang kena janji kat Effa tau ! Jangan cakap kat Cikgu Google yang semua yang cikgu google ajar tak masuk akal. Haha (Merepek apa ni)

Nama penuh cikgu Effa tu ialah, Encik Google Moogle bin Paggle Loggle.. Ahahaha ! Sakit perut ketawa..

Kalau papa kasi balik handphone Effa nanti, barulah Effa akan update semua doodle yang baru dilukis hari ni. byee....

No comments: