HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Maaf ! Effa Terpaksa Lakukan...

Assalamualaikum..

Marah ! Itulah mood sekarang. Rasa nak digigit ja orang yang macam ni ! Kan dah dinyatakan kat entri yang lepas.. Masih tak reti jugak ka ? Kali ini, dengan terpaksa Effa melakukan..

Entri ini khas untuk semua blogwalker yang kononnya cakap dah klik hishop, digi, colgate & milo. Maaf, nama anda memang tidak patut dikaburkan.

Sekali lagi korang buat macam ni, Effa tak teragak-agak untuk review blog korang sebagai blogger penipu sedunia !  Kalau nak baca sampai habis, klik Read More..




Apa ini ???


Wow ! Ramainya yang kata yang mereka dah klik MILO, HISHOP, DIGI & COLGATE ! Wah ! Tapi, kenapa earning Effa tak naik-naik ? Bukannya tak naik, tapi kat blog ni tak ada iklan dipasang. Dari mana korang klik semua tu ? Iklan apa tu ?

Effa dah nyatakan kat entri ni -> KLIK <- dan ada seorang blogger update pasal ni jugak -> KLIK <- Memang dah tension tengok benda ni.

1 comment:

najiah shaharain said...

lawaklah..selalu gak terkene..saboo je la