HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Notifikasi Group2 Blogger Ditutup ☺

Tengok bawah , kalau tak mampu tengok , tutup mata :D


Tadaaaa !!!

Kenapa ditutup ? Menyemak notifikasi fesbuk betul ! Setiap kali log in fesbuk notifikasi selalu mencecah 100+ tapi semua tu dari group2 blogger. Stress betul tau. Kadang-kadang notifikasi fesbuk tak pernah dibuka walaupun online sejam dua jam. Semuanya ditutup kerana Effa nak tenangkan minda, jiwa & raga *ececeh* Mood Effa dari semalam sampai sekarang pun masih down down down ! hrmm...

Kalau Effa bukak fesbuk dari minit pertama Effa online, Effa akan ngadap facebook sehari-hari dan blogger tak sempat nak disentuh. Kesian blogger aku ni. Hahaha , okey post sekadar sampai di sini saja. Assalamualaikum , apa jawabnya ?

1 comment:

Sophia Hany said...

sme lh kite tpi x tutup pon..