HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Who Are You ?!

Pedulikan title tu.. Tak tahu nak letak title apa. Tapi yang pasti entri ini berkaitan dengan seseorang yang ____________ . Describe by yourself . Lepas habis taip2 entri ni baru korang describe dia.

Okey, nasib baik Effa dah berhenti guna cbox. Effa tukarkan dengan shout busuk ! Guna shout busuk lebih senang daripada cbox sebab kalau guna shout busuk, lebih senang kita nak kesan anonymous ! Muahaha !

Read this :


Terharunya dapat kata-kata macam tu dari Yasmin.. Sepanjang Effa berblogging, tak pernah Effa memuji blog sendiri kerana Effa tahu banyak lagi blog yang awesome..

Kalau memang tak suka blog orang, setakat benci dalam hati je lah. Tak payah nak buat orang sakit hati. fyi, blog awak blog pertama yang akan Effa review sebagai blogger jahat. Rujuk gambar di bawah , blogger Eleena Yasmin Shaharudin.



Kalau nak block blog Effa, dipersilakan. Nanti Effa akan pamerkan anda di blog baru Effa. Blog baru tu akan sama design macam blog Effa yang ni sebab Effa dah backup awal template Effa ni. Tinggal copy paste jaa :D

6 comments:

Sophia Hany said...

i think bukan dia kowt tlis mcm tu..Tak baik buka aib org..

Lissa LaLissa said...

tapi betul kaa dia (yasmin) tuu yang betul..? sebab ada jugak selalu orang yang kutuk-kutuk nii orang lain tapi guna link blogger lain., :) selidik betul-betul yaa.. ^^

SyasyaHusnina said...

Sabar jelah..orang mcm tuh x payah layan..

Iqa Nabila said...

teruknya perangai!

syahirah said...

dia jealous lettew

Mysara Ab Rahman said...

aik..ape msalah dye sbnrnyer?