HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Blog Untuk Dijual ? RM10 ?

Hellooooo ! :*

Full package cuma RM10. Diberi dengan harga terendah. Malas nak buat mahal-mahal. Boleh rujuk di bawah.

Klik untuk maklumat lebih lanjut


*Footer telah ditambah

Sesiapa berminat, boleh PM di sini ; https://www.facebook.com/pageEffaNadia

9 comments:

cik ara said...

dik akak nak beli.. sbb blog ni akak nak delete

Isabel Diaz said...

Cutenya..

Isabel Diaz said...

Cutenya..

Effa Nadia said...

Cik Ara - PM me ; https://www.facebook.com/pageEffaNadia

Isabel Diaz - Thank :D

cik ara said...

AKAK TRY MSG AWAK KAT FB TAPI TAK BOLEH LAH..

cik ara said...

akak nak msg kat fb tak boleh lah dik.. tak tau knp..

Effa Nadia said...

Kalau x boleh , PM sini ; https://www.facebook.com/effa.misselove

cik ara said...

my dear .. sis tetap tak boleh nak PM awak :( sis online pakai note je.. selalu blh je msg2. tapi kat awak tak boleh langsung.. hmmm

Effa Nadia said...

Ada twitter x ?