HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

22 Ramadhan

Luangkan masa beberapa saat untuk membaca doa :)

Alhamdulillah hari ini dah masuk hari ke-22 Ramadhan bersamaan 31 Julai 2013. Esok dah masuk bulan Ogos. Ya, memang cepat masa berlalu. 22 Ramadhan dah macam baru seminggu ja puasa ni. Berkenaan dengan tanggal 22 Ramadhan, iaitu hari ini.. dah beli baju raya ke belum ? Siapa yang dah beli tu sila angkat rambut ! Siapa belum, kita geng !

Bulan ni memang banyak Effa join GA. Demam Giveaway ! Dari masa pengeditan blog ni dah Effa memang nak join Giveaway yang ada hadiah peplum & shawl tu. Kalau dapat peplum & shawl tu toksah la beli baju raya  & tudung lagi. Jimat, tinggal beli baju untuk kaki *selipar*

Dark purple ! <-- Tema raya tahun ni. Warna kegemaran nombor satu di hati. Warna pink nombor dua di hati. Korang warna apa ? <--- ayat yang macam ni lah aku post kalau dah takda idea lagi =,=

Okeylah. setakat di sini sahaja, sekian :)

Happy Effa ^_^

No comments: