HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Loveletter99 Kini Dibuka !

Assalamualaikum waramatullahi wabarakatuh !

Kau tengok title tu, macam kedai yang baru dibuka ja -,-

Hari ini, 17 Julai 2013 dengan rasminya Effa membuka blog ini. Lama jugak kan Effa tutup blog pink ni ? Sebenarnya semenjak hari Effa tutup blog ni, Effa takda idea langsung nak design macam mana.. Aiyoyo kepala pening fikir macam mana nak design. Sikit ja pun berubah kat blog ni. Amacam ? Rindu tak ?

Okey ? ke tak ?
Navigation ja cacat. Cursor pun belum. Sudah lah penat aku design -,-

Okeylah aku malas mau taip taip lagi. Lepas ni nak update freebies. Wait and see okey ? Byee rindu mau blogwalking lagi...

5 comments:

Isabel Diaz said...

Makin kacak blog kitak..

najiah shaharain said...

comey n simple..:D like like

Effa Nadia said...

@Isabel Diaz : Maksehh hihihi ^^
@najiah shaharain : TQ, TQ ! ^_^

HanySophia said...

cntek..Penat tunggu blog ni design..

Effa Nadia said...

TQ ^^ hihi