HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Cik Ara ? Awak Mana ?!

Assalamu'alaikum...

Actually, entri ni dituju khas untuk Cik Ara. Ramai jugak blogger yang bernama Cik Ara, tapi ini dituju khas untuk seorang je. Penat googling cari blogger dia, tapi tak jumpa2. Pastu Effa terjumpa gambar dia yang ada letak watermark link blog dia. Bukak je, tetibe keluar...

Blog has been removed

Sorry, the blog at cikara86.blogspot.com has been removed. This address is not available for new blogs.
Did you expect to see your blog here? See: 'I can't find my blog on the web, where is it?'

adada. Keputusan menghampakan. Kalau Cik Ara baca entri ni, sila PM Effa dengan segera. Maaf atas kesilapan yang telah berlaku.

Sekian...

6 comments:

cik ara said...

itu saya lah.. yes adik effa :)

Effa Nadia said...

Jadi ke tak pasal blog baru tu ?

cik ara said...

JADI DIK.. cmne eh ..

Effa Nadia said...

klo cmtu, akak beri pin topup rm10 kt saya then nnti sy beri blog tu :)

cik ara said...

ALRIGHT .. NO ??

Effa Nadia said...

akak komen je no.pin reload tu kt sini. nnti sy delete :)