HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Mungkin Inikah Hadiah untuk Giveaway Akan Datang ?


Gambar diambil dari Pitstopcollection

Assalamualaikum ! Dekat sini ada benda sikit nak cakap, talk & say kat korang. Tajuk title kat atas tu macam pelik sikit tapi tak kesah lah asalkan ada entri hehehe :3 Gambar di atas menunjukkan jam tangan. Effa nak buat sesuatu kat jam tu. Don't understang ? Teruskan membaca..

Dan sebenarnya, Effa dah rancang dari awal yang selepas raya ni, Effa nak buat 1 Giveaway. Jam tangan atas ni yang akan jadi hadiah untuk top referral. Tapi itu kalau jadi, kalau  tak jadi, batallah. No Giveaway. Hehe. Selain daripada jam tangan, Effa akan tambah button badge ataupun handmade pillows. Topup RM10 & RM5 pun ada !

Kalau Effa mampu, Effa akan adakan Giveaway ni. Kalau tak mampu, Effa akan cari sponsor barangan pos / TopUp . Siapa sudi PM kat fanpage Effa . Kalau tak ada sesiapa yang sudi sponsor barangan lain, mungkin 1 hadiah je yang ditawarkan atau mungkin Giveaway dibatalkan. Tapi rasanya lagi lama kot sebab Effa memerlukan bantuan kakak. Tak tahu bila kakak akan tolong sebab kakak busy sikit.

Entri sampai di sini sahaja,
Sekian terima kasih...

2 comments:

Cik Chokie said...

Wahhh ada giveway :D

Nan Lime said...

Maaf tompang lalu
------------------
Saya ingin menjemput anda utk menyertai : Contest Blogger Jejaka Jambu. Hadiah Power Bank.