HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

New Header. Sekolah.


Assalamu'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Semoga keselamatan tetap kepadamu, teriring rahmat ALLAH dan berkah-Nya


JANGAN CURI !!!

Macam mana ? Okey ? Doodle comel tu Effa amek dari blog KME. Sekarang doodle dia dah meletup ! Lawa gila doodle dia. Tapi di antara kesemua doodle dia yang lawa-mawa tu, Effa pilih doodle atas ni sebab Effa masih study lagi.. 

Fyi, nanti blog ni akan bertukar wajah baru lagi ! Owner blog dah bosan tengok design ni. Ehehe. Mula-mula background blog dah bertukar, lepas tu header lepas ni mungkin..... erm... Entahlah. Otak stuck. Nak settlekan benda yang paling senang, then baru susah. Bersenang-senang dahulu, bersusah-susah kemudian. *opps !*

How about link blog ? Yeaa, of course bertukar juga. Jap, jangan gelabah dulu. Rilek ler, kitkat kan ade. Link blog maybe Effa akan bertukar jadi ; www.effanadia_pinkstory.blogspot.com . Teringin mempunyai link ada nama sendiri. Kui kui kui :3 Tapi pengeditan blog kali ini Effa tak tutup blog ni. Susah ! Followers mun lambat nak meningkat. Grr !

Amaran ! Jangan mengambil header di atas ! 
Masuk title kedua, iaitu SEKOLAH !

Hari ni dah masuk 6 Syawal 1434H, iaitu hari keenam raya. See ? Cepat betul masa berlalu :'( Mood nak raya sebulan sebab bulan syawal masih panjang. Tapiiii tak lama lagi sekolah. Memang homework belum siap lagi. Aloooo malas nak siapkan homework. 

Hari ini dah masuk bulan Ogos, tinggal beberapa bulan lagi sekolah. Effa bercadang nak buat giveaway. Wait ! Mungkin dalam bulan Disember sebab comfirm cuti bulan 11 & 12 ni cikgu beri kerja rumah buat karangan BM & BI. Sabar ya. Effa pun nervous jugak sebab tak pernah-pernah buat GA sebelum ni.

Sekian, terima kasih.




6 comments:

cik yaya said...

wah cantinya adik buat..
kreatif la adik ^_^

Sophia Hany said...

alo..ok pe link blog ni..

Sophia Hany said...

sy pon tukar link..

http://hanycommy.blogspot.com/

Effa Nadia said...

cik yaya - terima kasihhhh :D
Sophia Hany - hmm.. cmne nk wat, teringin ada link name sendiri..

Sophia Hany said...

sblum ni kan awk pernah tukar link kan..Jadi buat mcm biasa lerr.

Effa Nadia said...

owhh ok