HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME
Assalamualaikum :'<

Chimmie dah mati :'< Berguguran air mata . Kejadian berlaku semalam. Chimmie mati dalam keadaan mata berdarah :'<


T-SHIRT I ♥ BLOGGING GIVEAWAY!



Klik Banner
Bermula 16 September - 23 September 2013

Tutorial : 1 Page 1 Post

Assalamualaikum !
(Awak manusia kan ? Jawablah salam saya dulu)

 Dashboard -> Layout
 Pada blog post, klik Edit
 Adjustkan biar jadi macam ni :
 Kemudian, save !

Hadiah Dah Sampai :D

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

*jawab salam dulu erk*


Aiyyaaa lama sudah tak update blog. Selalu ja update fasal giveaway yang dianjurkan oleh blogger. Baru harini Effa dapat hadiah yang dipos oleh sponsor dalam GA yang dah lepas. Selalu dapat hadiah topup. Tapi bersyukur la. Ehehe.
Apakah hadiah itu ? Jeng jeng jeng jeng jengggggg ! Baju ! Hok alohh menang baju pun heboh satu dunia -_- Baju yang dimenang sedang menemani Effa ketika menaip entri ni. Selesa sangat baju nih. Hari inilah hari pertama yang Effa dapat hadiah pos. Alo kesiannya orang lain dah berkali-kali. Ahaha -_-
Thanks to Kak Wawa Ashihara sebab sudi sponsor hadiah dalam GA Izyan Nazirah harituu. Saya suka ! Saya suka ! Okeylah setakat di sini sahaja nanti berjumpa lagi di entri yang akan datang. Kalau ada Giveaway yang ada hadiah gempak2 jangan lupa kasitau hehh. Bye bye :*

Oh September Give Away-By Safiena & Friends



Klik banner untuk join !
3 perkataan yang menggambarkan diri Effa
Pemalu, pemalas, pencinta

Doodle :


MKM Mini Special Giveaway




Syarat Penyertaan Giveaway
1. Follow blog Add/Follow FB Izzat Syahir dan Like Fanpage Mujahadah Kalam Muslim
2. Like Fanpage 4Life Transfer Factor Pantai Timur Besut & Batu Pahat
3. Buat entri bertajuk MKM MINI SPECIAL GIVEAWAY
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
6. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
7. Giveaway ini akan berlangsung dari 5/9/2013 sehingga 10/10/2013


Hadiah Giveaway 
1. TOP REFERRAL: HADIAH MISTERI
2. 12 FELT BOOKMARK
3. 2 MAJALAH JOM
4. 1 BUAH BUKU KANAK-KANAK
5. 10 HADIAH MISTERI
6. 5 BUTTON

30 HADIAH UNTUK DIMENANGI

Single Giveaway by Juliana Ramli


KLIK BANNER UNTUK JOIN !