HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

I'm Here !

Assalamualaikum !



This blog semakin sunyi. Dah 7 bulan 3 minggu 3 hari tak ada apa-apa entri pun dalam blog ni. Owner blog ni pergi tinggalkan blog ni kejap bukannya tak bersebab. Semua di atas dunia ni berlaku dengan bersebab. Kan ? Hari ni bukak je blog, I just like.... I. HAVE. NO. IDEA. Effa tak tau la ilmu coding ni masih melekat dalam otak ke tak. .

Flashback ! Bagi sesiapa yang ada baca entri Effa yang Effa publish bulan November 2013 tu, maka dia tahulah apa sebab dan punca Effa tak get into this blog. Sesiapa yang curious sangat nak tau apa isi kandungan post tersebut, sila cari di blog archieve dengan sendiri.

So , apa sebabnya ? Straight to the point teruslah . Malas nak putar belit . Komputer sakit , laptop tak ada , and malas nak update blog guna smartphone . Menyusahkan ! "Merinsak" bak kata Sarawak people .

Memandangkan entri ini adalah entri pertama 2014 , jadinya , semangat baru azam baru ! Maka hari ini jugak la Effa akan berjinak-jinak dengan coding blog . Nak refresh otak mengenai ilmu blog dan coding . Sebab sekarang code blog ni dah semakin liar . hahaha .

Kepada readers dan pelancong blogger ni, teruslah menyokong Effa & singgahlah blog ni sekurang-kurangnya 10 minit sehari . Follow me ! See you later . :*

No comments: