HOME OWNER TUTORIALS INFO & TIPS EXCHANGE CONTACT ME

Banner & Linkies





Exchange Banner
Sila copypaste kod banner saya ke blog anda dan saya akan meletakkan banner awak di sini. Bagitahu di ruang komen saya.
Pinkizluv



Exchange Link
Links Exchange dibuka. Kepada sesiapa yang teringin, sila letakkan nama Effa dan URL blog Effa di dalam page Links Exchange korang seperti di bawah. If you delete mine, I'll delete your link.

Name
URL

Faqihah Husni Nur Irdina Nuraisha Sofea Fatin Nazurah Nur Fazirah Nabihah Ahmad Nurazwaniza Miss Siti Izyan Azrahh AlyaMinsul

12 comments:

♥ Safiena ♥ said...

Salam dear..

Saya dah link blog sis :) Terima kasih kerana sudi exchange link.

Queen Sophia said...

cntiklah..Cemburu sy..

AienSyahierahDotDot said...

dah ltk banner awk.Thnks ltk banner sayaa

SD said...

Dear.. sis amik banner awak eh.. nnti amik la banner sis skali okey :D

Adam Faiz said...

nak exchange banner.letak banner awak kat sini
http://sibodohjangankacau.blogspot.com/p/banner-exchange.html

Siti Nurazwaniza said...

Hi dear, done put yours too. Sorry If I'm late. I am really sorry abt that. Btw you got a beautiful blog! keep it up! :) >3

http://sitinurazwanizalife.blogspot.com/p/linkies_30.html

-Siti Nurazwaniza-

Azrah Azlan said...

Exchange banner :) ni link saya " http://azghahonefour.blogspot.com/p/blog-page_6502.html "

Fatin karmila said...

nak letak banner

http://duniaeylanbobo.blogspot.com/p/exchange.html

Nisha Izlyn said...

Awak jom ex-change banner :)

http://chocolettanishaizlyn.blogspot.com/

kalau nak ambik banner saya tekan gambar aiskrim ada dalam poket tu kt blog saya..saya dah letak banner awak

aisyah humaira' said...

jom tukar banner. niera dah letak banner awak.

yuhanax ✦ said...

exchange banner jom ? dh letak banner awk.

blog: anayuhanis.bs.com
image: http://2.bp.blogspot.com/ bjimuVT2-t8/UoL2Z7JqS_I/AAAAAAAAAnI/HVUgo65AzDo/s1600/anisyuhanax.png

Kim Nara said...

jom exchange banner . done put yours :)